2016 beauty products I'm keeping in 2017!

January 09, 2017


En lep pozdrav vsem! :)

Javljam se po nekaj mesečnem premoru, z novimi idejami in blogersko motivacijo. Zaključila sem študij in posledično imam kar nekaj prostega časa, ki bi ga rada ponovno namenila mojemu blogu. Upam, da še niste čisto pozabili name. :) 
Za prvo objavo v novem letu sem želela predstaviti svoje najljubše izdelke iz preteklega leta, vendar sem ob pisanju dobila malce drugačno idejo. Predstavila vam bom nekaj najpomembnejših izdelkov, ki so me leta 2016 tako navdušili, da jih bom z veseljem uporabljala še v tem letu! 

P.S.: Ta objava bo samo v slovenščini, v prihodnje pa bom najverjetneje tako kot včasih kombinirala angleščino in slovenščino. 


IZDELKI ZA TELO, OBRAZ IN LASE 


Leta 2016 sem se zaljubila v precej Afroditinih izdelkov. Preizkusila sem jih kar nekaj in iskreno lahko rečem, da nisem bila razočarana niti nad enim. Oljni gel za tuširanje ter negovalno mleko za telo z vonjem grozdja sta v zadnjih mesecih kar stalnica v kopalnici. Sadni vonj grozdja mi je tako všeč, da se ga nikakor ne naveličam. Oba izdelka razvajata mojo zelo suho kožo in jo res lepo navlažita, učinek pa traja do naslednjega tuširanja, kar je zame pravi čudež. Tudi vonj se zelo dolgo obdrži na koži, sploh ne potrebujem parfuma ob uporabi teh dveh izdelkov. Nedvomno bom oba še kupila, večkrat! 



Pri uporabi izdelkov za nego obraza moram biti zelo pazljiva, saj je moja koža izjemno suha. Zadnje mesece prisegam na oljno micelarno vodo Garnier, saj se mi zdi, da še bolj neguje suho kožo, kot njihova navadna vodica v roza embalaži. Všeč mi je tudi, ker res temeljito odstrani vsa ličila. Za nego kože pa prisegam na Afroditino mandljevo hranilno kremo. To uporabim ponoči, čez dan pa mi zadostuje vlažilna krema iz iste linije, ki je manj mastna, vendar vseeno kožo odlično nahrani. Pred pol leta sem začela z redno uporabo kreme za okrog oči. Afrodita Hydra thermal mi je zelo všeč, saj se zelo hitro vpije, tako jo lahko uporabim tudi zjutraj pred nanosom ličil. Njen namen pa je vlaženje kože, zmanjševanje podočnjakov in zabuhlosti, ter boj proti prvim gubicam. Njenega učinka proti podočnjakom žal ne morem potrditi, saj jih nimam in jih nikoli nisem imela. 


Ta dva izdelka negujeta moje lase že kar nekaj mesecev, pa tudi v prihodnje jih bosta, saj jih bom nedvomno še kupila. Nivein šampon za suhe in poškodovane lase mi je všeč, ker: se hitro speni in mi da občutek res čistih las, lase mi naredi zelo mehke in velikokrat sploh ne uporabim balzama, zelo lepo diši, nič bolj mi ne izpira rdeče barve kot katerikoli drug šampon, ne masti mi las, pa še cenovno je zelo ugoden. Meni je super! Elseve arganine resist double elixir dvofazni balzam v spreju mi je všeč, ker lase naredi svilnate in jih z lahkoto razčešem, poskrbi pa tudi za toplotno zaščito med sušenjem las. Poskusila sem že veliko balzamov v spreju, največ od Gliss kur, vendar me noben ni navdušil tako kot tale. Najraje kombiniram ta šampon in balzam v spreju, saj imam hitro umite in urejene lase, pa vendar so mehki in bleščeči. 


Moj najljubši parfum, ki me spremlja že več kot leto dni: Avon Attraction. Prvič sem se z njim spoznala na 1. lepotni blogerski konferenci v Ljubljani. Lahko rečem, da sem se vanj zaljubila na prvi vonj, hehe. :) Všeč mi je, ker dolgo ostane na koži in tudi oblačilih, vonj pa je precej močan in ženstven. Note parfuma so robida, muškat in vanilija. 

LIČILA


Pri ličilih bom začela kar z mojo najljubšo paletko, ki sem jo prejela lani maja kot darilo za rojstni dan. Od kar jo imam, po njej posežem skoraj vsakič, ko se ličim in moram na hitro ustvariti nekaj, kar bo izgledalo dobro v vsakem primeru. Govorim pa o Makeup revolution Flawless paleti. Ta paletka vsebuje odtenke, ki so zame popolni in so mi najbolj všeč. Z njo lahko ustvarim nešteto videzov, od vsakdanjih do dramatičnih. Senčke so tudi odlično pigmentirane, čez podlago pa so obstojne od jutra do večera. Nedvomno moja najljubša paletka senčil. 


Nisem izbrala tekoče podlage, ki bi izstopala, odločila sem se raje za korektor. Catrice liquid camouflage (010 Porcellain) je verjetno eden izmed najbolj priporočanih drogerijskih korektorjev, s strani slovenskih blogerk. Tudi mene je navdušil. Je dovolj svetel, da mi rahlo osvetli predel pod očmi, odlično se zlije s katerokoli podlago in mi ustvari popolno polt. Na embalaži piše, da je celo vodoodporen. Tega ne morem potrditi, lahko pa zagotovim, da je zelo dolgo obstojen. Puder v prahu, ki ga uporabljam že nekaj mesecev, je Essence get picture ready! pore refining powder. Nisem opazila, da bi res optično zmanjšal pore. Meni ustreza zaradi odtenka, ki je rahlo rožnat (10 selfie finish), ter ker utrdi tekočo podlago in korektor za cel dan, pa še vedno izgleda zelo naravno - ne naredi mi maske na obrazu. Ob evforiji vseh osvetljevalcev, sem se sama odločila preizkusiti Essence pure nude highlighter (010 be my highlight), saj naj ne bi vseboval bleščic, vendar naj bi vseeno naredil čudovito sijočo polt. S tem se lahko popolnoma strinjam. Všeč mi je, ker polt naredi lepo svetlečo in zdravo, vendar ne izgleda pretirano. Priporoča ga tudi ena izmed mojih najljubših Youtuberk, Emily Noel, ki je znana po odličnih ocenah izdelkov. 


Avon nail experts 5 in 1 je že kar nekaj let edini podlak, ki ga uporabljam na svojih nohtih. Zaščiti jih in jih utrjuje, zelo hitro se posuši, podaljša obstojnost laka. To so vse lastnosti, ki jih želim pri podlaku. Dokler bo ta dostopen v Avonovem katalogu, bom kupovala samo tega. Kot nadlak pa me je zelo navdušil Trend it up 2 in 1 shine & gel top coat, saj se na mojih nohtih zelo hitro posuši, opazno podaljša obstojnost laka, nohti pa izgledajo čudovito in svetleče. Pa še zelo poceni je. S kombinacijo tega podlaka in nadlaka mi vsaka manikura zdrži 4 do 5 dni. Pravo razliko sem opazila pri OPI laku, ki se mi sicer okruši po dveh dneh, ob tej kombinaciji pa je zdržal kar 5 dni! 



Objavo pa bom zaključila z mojimi najljubšimi ličili: šminkami! Izbrala sem tri šminke, en gloss in en svinčnik za usta, ki sem jih v zadnjem času največ uporabljala, po njih pa bom nedvomno še velikokrat posegla. Kot vidite na slikah, je moja izbira odtenkov zelo podobna, nude odtenki na sto in en način. Ni lažje izbire za vsak dan, pa še k različnim barvam senčil se odlično podajo. Od leve proti desni sem izbrala: Catrice Ultimate stay 020 all that she wants, Trend it up high shine lip gloss v odtenku 140, Trend it up contour & glide svinčnik za ustnice v odtenku 470, Golden rose Velvet matte v odtenku 37, ter Nyx high voltage v odtenku Flutter kiss. Slednja diši kot čokoladni sladoled!

Upam, da vam je bila moja objava všeč!
Se beremo, do takrat pa en lep pozdravček! 


You Might Also Like

10 komentarji

  1. Afroditin tuš gel z vonjem grozdja je moj najljubši tuš gel ever, res čudovito diši in ostane na koži še kar nekaj časa. Catrice korektor je tudi super. Essence Pure Nude pa je že dolgo na WL :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim, da je počasi čas, da si ga privoščiš, ker je res čudovit! :) Hvala za branje! :)

      Delete
  2. Dobrodošla nazaj! <3 Pri šminkah se precej najdeva :) V favorite pa sem tudi jaz vključila Afroditin grozdni gel za tuširanje, noro diši <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :) Vidim, da je tale gel kar popularen, si nisem mislila da bo tako :) Ni jih čez nude šminke, ne :)

      Delete
  3. Oh, šminke so božanske!

    Afrodita pa itak zmaga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res so čudoviti odtenki, s takimi se ne da zgrešit! Afrodita je res zakon, vsak nov izdelek, ki ga poskusim, mi je noro dober!
      Hvala za branje! :)

      Delete
  4. Dobrodošla nazaj in čestitke za uspešno zaključen faks! :)

    Afrodita ima super gele za prhanje, moj najljubši je tisti z vonjem po kokosu. Paletke Flawless sicer ne poznam, ampak je videti krasno. Same moje odtenke ima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala za čestitke!

      Afrodita res navdušuje z izdelki. :) Paletko si pa le oglej na ličila.si, se jo splača imeti v zbirki. :)

      Delete
  5. Super objava, veliko naštetih izdelkov je tudi med mojimi najnaj, sem pa ugotovila, da bom morala preizkusiti tale Afrodita Hydra thermal, občasno imam precej vidne podočnjake, pa tudi zabuhlost me zna doleteti. :) (Natalija)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Potem imava pa kar podoben okus za izdelke. :) Afroditina kremica je res super, mislim, da ti ne bo žal, če jo preizkusiš! :)

      Delete

Thank you for all your comments! :)